Betonafwerking & betonvloeren
0595 - 43 14 08

Gefigureerd beton

002009_2247246241238237233231

Dit is kort en bondig de typering die te geven is aan een bestrating die volgens het Creteprint-procédé is aangelegd. Een Creteprint bestrating vraagt nauwelijks onderhoud.

Zo hoeft u in uw vrije tijd niet het hardnekkige onkruid tussen uw bestrating te verwijderen of een plaatselijke verzakking op te hogen.

Bovendien is Creteprint bestrating onslijtbaar doordat de basis van de bestrating uit beton bestaat. Daarom ziet Creteprint er ook na jaren van intensief gebruik nog als nieuw uit.

Of u Creteprint nu gebruikt als terras, oprijlaan, tuinpad of aan het water of voor commerciële toepassingen. zoals tankstations, rotondes, verkeersdrempels of openbare terrassen, voor de levernsduur of onderhoud maakt dat niets uit.

U kunt er zeker van zijn dat u geen omkijken hebt naar uw Creteprint bestrating. Daar komt nog bij dat er, net als bij traditionele bestratingen, vele verschillende patronen en kleuren mogelijk zijn.

Omdat de bestrating ter plaatse wordt gelegd kan de vorm volledig aan uw wensen worden aangepast. Door de vele patronen en kleuren harmonieert een Creteprint bestrating altijd perfect met de toepassingsomgeving.